Taiwan Golden Bee (TGB) este un producător taiwanez de scutere și vehicule de teren. Compania a fost înființată de Chi-Fu Chang, care a condus anterior divizia taiwaneză Vespa și a aplicat tehnicile de producție de la aceasta la TGB.

Compania a fost înființată în 1978 pe baza tehnologiei Piaggio pentru producția de componente pentru scuter Vespa. TGB produce, de asemenea, transmisii variabile continuu pentru Piaggio, Rotax, BRP, Peugeot, Minarelli, Morini, Polaris și SYM.

TGB este un producător care sa poziționat ca fiind unul calitativ, cu istorie bună și cu viitor prosper.

TGB (Taiwan Golden Bee) este un important producător taiwanez de motoare, scutere și ATV-uri, cu o vechime de peste 40 de ani în industrie, cu produse vândute în întreaga lume, inclusiv în SUA, Canada, Germania, Franța, Australia, Japonia, Malaezia.

ATV-urile TGB sunt recunoscute datorită motoarelor puternice, design-ului atractiv și fiabilității, păstrând în același timp un raport optim calitate/preț. Acestea sunt echipate standard cu o varietate largă de accesorii și funcții care asigură o manevrabilitate excelentă și un confort sporit pentru pasageri.